Mediakit

Persfoto 1: download hier
Persfoto 2: download hier
Infosheet: download hier

Link naar promovideo:
deSpreker: https://www.youtube.com/watch?v=BtKAiBWEenc

Ten behoeve van het aankondigen van Rolf, voorafgaand aan de bijeenkomst of live voorafgaand aan de keynote of workshop, kunnen deze teksten – of een eigen variatie daarvan – worden gebruikt. 

Rolf Heynen (1979) is ondernemer, spreker, auteur en bestuurder/commissaris in de duurzame (energie)sector. De afgelopen vijftien jaar richtte hij diverse succesvolle duurzame bedrijven op die allemaal zijn gericht op duurzaamheid en het versnellen van de (energie)transitiesector, voor zowel het bedrijfsleven als de consument. Daarnaast publiceerde hij twee boeken en schrijft hij columns voor (inter)nationale kranten en vakbladen over duurzaamheid en de energietransities.

De afgelopen jaren kwamen twee boeken van Rolf’s hand. In 2015 verscheen ‘Schaliegas in 1 uur en 43 minuten’ en in 2022 bracht hij zijn hoopvolle boek ‘Het kan dus wél’ uit. Momenteel werkt Rolf aan zijn derde boek, in samenwerking met hoogleraar toxicologie Jacob de Boer.

Rolf is gelukkig getrouwd en gezegend met twee gezonde kinderen. Hij wil voor zijn kinderen een betere wereld achterlaten en doet dat door 1 procent per dag te verbeteren. Verbeteren thuis, in zijn professie en waar mogelijk ook maatschappelijk. We wonen in het Hof van Eden dat we in één generatie vervuild hebben, dat kunnen we in één generatie keren. Duurzaamheid en gezondheid drijven hem. Zijn zoektocht en inzichten deelt hij graag met een publiek.

Bullet-points live aankondiging:
– Rolf is ervan overtuigd dat wij allemaal kunnen bijdragen aan een betere wereld, te beginnen met zijn eigen ‘1% regel’.
– In 2015 schreef hij een boek vanuit wanhoop. Zeven jaar later is hij een stuk hoopvoller met zijn tweede boek ‘Het kan dus wél’.
– Rolf richtte verschillende bedrijven op, organiseerde tal van evenementen rondom de energietransitie en heeft nog tal van ideeën om de wereld een stuk mooier te maken.